uit de kast

‘Wat vond je vroeger altijd leuk, maar doe je nu nooit meer?’ Die vraag las ik online en zette me aan het denken. En weet je wat mijn antwoord is, wat ik altijd deed, superleuk vond (en nog steeds), maar toch niet meer doe: mijn kleren uitzoeken voor de volgende dag!

Jaren geleden hing er elke dag een matching setje voor me klaar, wat ik alleen nog maar aan hoefde te schieten om shiny ten levens-tonele te verschijnen. Echter, op 1 of andere manier draag ik, heden ten dage, overwegend hetzelfde kloffie wat het midden houdt tussen huispak en behoorlijk casual (lees: altijd iets van joggingstof). Waar niets mis mee is hè, dat vooropgesteld, het matchte ook wel met mijn mood het afgelopen jaar, echter ik merk dat ik zin heb om me weer écht aan te kleden. Mijn nogal uit de kluiten gewassen kledingkast smeekt om verkleedsessies die dan ook uít de kast komen, combinaties buiten alle stijlprotocollen om, het niet alleen uitzoeken, maar ook drágen!

Ga ik dat ook echt doen, al die wonderlijke setjes aantrekken? Vast niet altijd.
Ga ik er blij van worden? Dat zeker! So, let’s get it on.. 

#uitdekast #dressup #kringloopqueen #loveyouridentity #showittoo